Sjove gaver

Sjove gaver:

Mangler du gaveideer til sjove gaver? Så læs blot videre her! Vi vil komme med forslag på forskellige sjove gaver, som du kan give i fødselsdagsgave, julegave eller noget helt tredje!

Det der med at finde på gaver til folk, det kan altså godt være svært. Især hvis man gerne, vil finde spændende og sjove gaver, så skal man ofte grave rigtig dybt i ens fantasi, for at finde de perfekte gaver. Det er selvfølgelig forskelligt, fra anledning til anledning hvilken gaveide der passer til netop dit behov. Trods det vil vi forsøge, at komme med forskellige bud på sjove gaver, som du kan give til venner, familie, kæreste eller noget helt andet.

Eksempler på sjove gaver:

Noget med bacon!

Hvem kan ikke lide bacon? Ja, måske veganere og folk som er vegetar. Men ud over dem, så elsker stort set alle bacon! Så hvorfor ikke give en gave med bacon? Nu tænker du måske; ”En gave med bacon? Det lyder da lidt underligt? ” Ja det gør det måske, men i dag findes der næsten ikke den ting, som ikke bliver lavet med bacon. Du kan købe tandpasta med bacon, luftfrisker til bilen med bacon eller hvad med bacon beans? Det er kun fantasien der sætter grænser, med hjælp fra Google kan du helt sikkert, finde rigtig mange spændende ting med bacon!

sjove gaver med bacon

sjove gaver med bacon

Tøj med tryk!

Hvad med at finde et (sjovt) billede, af den person som skal modtage gaven, også få trykt et stort billede på f.eks. en; t-shirt, trøje, musemåtte, sokker, paraply, sengetøj eller noget helt andet? Igen er det kun fantasien som sætter grænser. Rigtig mange virksomheder, tilbyder at trykke disse artikler for dig. Igen er Google din bedste ven! Det er som regel billigere, at få trykt flere af den samme t-shirt, så hvis i er et par stykker, som f.eks. skal til fødselsdag, hvorfor så ikke få trykt en t-shirt til alle de inviterede, også møde op alle sammen med den på? Så bliver det da næsten ikke sjovere! Man kan også tilføje lidt tekst, måske et sjovt (eller dumt) citat som personen har sagt. Kun fantasien sætter grænser!

Sjove snyde gaver!

Hvem har ikke, en masse emballage kasser liggende, fra gammelt elektronik man har købt? Måske har du stadig kassen til din gamle smartphone, tablet, fjernsyn eller noget helt andet. Put en kedelig gave i sådan en kasse, pak den godt ind og få det til at ligne, at den aldrig før har været åbnet, så kan i godt gøre jer klar til et godt grin, når personen bliver snydt når han/hun åbner gaven! Man kan også lave den omvendte version, hvor man tager kassen fra fx en toastmaskine, og putter en lidt mere spændende gave i den, så bliver personen positivt overrasket!

Det var 3 hurtige forslag med sjove gaver, har du nogle ideer til sjove gaver? Så må du meget gerne smide en kommentar eller sende dem ind til os, så vil vi tilføje dem og løbende udvide listen!

sjove gaver

Sjove gaver