Oplevelsesgaver

Find inspiration til oplevelsesgaver her!

En af de slags gaver, der virkelig er blevet populære over de sidste par år, er oplevelsesgaver. En gave, der egner sig til alle og kan bruges med den/dem man vil. En rigtig god måde at opleve noget som par, at hygge sig med sine forældre/børn.

Der er to rigtig smarte ting ved gaven: Den er gyldig tre år frem fra den dag du køber den – dvs. at du ikke er tvunget til at sikre dig, at modtageren har tid til at tage på eksempelvis ophold i en weekend. Det andet smarte er, at der er mange valgmuligheder, så du derved kan finde den perfekte oplevelse, til den person du giver gaven til.

 

oplevelsesgaver fra du glemmer det aldrigDer er to ‘hovedsider’, hvor du kan købe dit gavekort til en oplevelse. Den første er nok den mest kendte, nemlig; Duglemmerdetaldrig.dk. Siden er rigtig flot sat op, og virker nem og overskuelig. Derudover er det muligt at gå på opdagelse i deres forskellige kategorier oplevelserne er inddelt under. Man kan også få inspiration inde under deres ‘nyheder’, ‘anbefalede’ og ‘mest populære’. Er du derimod helt på bar bund, men synes idéen med en oplevelse er fed, kan du købe et åbent gavekort, der giver modtageren mulighed for selv at vælge mellem alle de mange oplevelser.

Gå til tilbud om oplevelsesgaver

 

 

 

sendentanke

Den anden hovedside er Sendentanke.dk. Princippet her er det samme som ved du glemmer det aldrig med diverse kategorier. Send en tankes side er rigtig fin og lys med et smart udseende. Man kan i toppen af siden søge efter en bestemt gave, eller kigge kategorierne igennem samt ‘populære oplevelser’. De har sågar en gaveguide, hvor du kan præcisere de forskellige kriterier. På den måde, bliver man ikke fristet af alle de dyrere oplevelser, hvis du kun har et budget på eksempelvis 500 kr. Det smarte på denne side er, at du både kan købe en oplevelse til én, to eller mange personer.

Gå til tilbud om oplevelsesgaver

 

 

Begge sider tilbyder gratis fragt, hurtig levering og gyldighed i tre år, så siderne er lige gode. Den eneste forskel er, at der er en variation i deres oplevelser.

 

Mangler du mere inspiration til flere oplevelsesgaver?

 

De bedste oplevelsesgaver til ham

Leder du efter, den perfekte oplevelsesgave, til din kæreste, mand eller bare en god ven? Så vil vi anbefale dig, at læse videre, for vi vil komme med forslag, til de bedste oplevelsesgaver til ham.

Det kan være rigtig svært, at finde på en god gave, at give til manden man holder af. I stedet for at give, en ”kedelig” gave, som bare bliver åbnet og gemt væk, så kan man give en oplevelsesgave. Udover at personen, som modtager gaven får en god oplevelse, ja så kan du også selv, få en sjov oplevelse. Er man i et forhold, kan det være dejligt, lige at komme væk fra den stressende hverdag, og få noget kvalitetstid sammen.

 

Find budgettet for din oplevelsesgave

De gode oplevelser, er desværre ikke altid gratis. Men man kan faktisk komme langt, med forholdsvis få midler. Det kommer også an på, hvor meget man forventer af gaven. Der er forskel på prisen, på et weekendophold og en tur i biografen. Det kommer selvfølgelig også an på, hvilken begivenhed som fejres.

 

5 bud på gode oplevelsesgaver til ham

Her kommer vi med 5 bud på, forskellige oplevelsesgaver som du kan give. Det er lidt en blandet landhandel, så der er noget til alle pengepunge.

 

1.    Book billetter til hans kommende yndlingskoncert:

Tjek internettet for kommende koncerter. Bor du ikke i en storby som København eller Aarhus, kan det måske være svært, at finde noget i lokalområdet. Men bor man langt væk, skal man bare gøre en hyggelig tur ud af det, finde et dejligt sted at overnatte, så er i garanteret en hyggelig stund. Koncertbilletters pris varierer, men typisk 150-250 kroner pr stk.

 

2.    Tag på et kroophold sammen:

Det er blevet rigtig populært, at tage på et hyggeligt kroophold sammen. Det er blevet så populært fordi, at rigtig mange hyggelige og gode kroer, efterhånden tilbyder ”pakkeløsninger” på et weekendophold. De indeholder ofte; 2 overnatninger og lækker mad, morgen, middag og aften. Aftensmaden består som regel, af en 3-retters menu som kokken har sammensat. Sådan en tur findes i mange prislejer, man kan ofte finde sådan et tilbud, til under 1000 kroner i alt. Vil man gøre noget ekstra ud af det, og har man en bil til rådighed. Kan man tage turen til Nordtyskland. Der findes et hav af kro- og wellness opholds tilbud, i den nordlige del af Tyskland. Et ophold beskrevet som før, kan fås helt ned til 5-600 kroner i Tyskland.

oplevelsesgaver

3.    En tur i biffen:

Det lyder måske som den lette udvej, men hvem kan IKKE bruge et par biografbilletter? Kombiner dem med snacks og noget at drikke, så har man altså opskriften på en god aften. Har man mulighed for det, kan man også gøre det om formiddagen, så er der få mennesker i salen, og man undgår aftengebyret.

 

4.    Klippekort til mad- og filmaften:

Lav et gavekort/klippekort, til en rigtig hyggelig aften. Du lader ham vælge, hvilket mad i skal have, samt den film i skal se. Det er dig som er kokken, men det er også hyggeligt, at lave mad sammen. Hvis man er kærester eller gift, kan man jo krydre aften, med mange forskellige oplevelser. Men det vil vi lade din fantasi afgøre.

 

5.    Send ham ud at bowle med vennerne:

Har du brug for en friaften? Så send manden på bowlingtur med vennerne. Arranger eventuelt selv noget, med hans venner, så turen bliver en overraskelse for ham. Næsten alle mænd elsker, at tage ud og bowle med kammeraterne, især hvis der også er god mad og øl på menuen. Så send ham roligt afsted på bowlingtur, mens du kan tage en aften alene eller sammen med veninderne.

Kvinder hygger foran fjernsynet (oplevelsesgaver)