Julegaver

Julegaver kan ofte være svære at finde på – her finder vi på dem for dig

Julen er den tid på året, hvor man bruger bunkevis af penge på julegaver. Det kan dog godt være rigtig svært at finde de rigtige julegaver, og man er måske bange for at give næsten det samme til ham som sidste år, eller til hans sidste fødselsdag. Så hvis dette er tilfældet, eller hvis du ikke har råd til dyre gaver, så kig med her. Der er noget til alle, også i prisen!

iPod Shuffle:

Ipod shuffle julegave

Elsker han at løbe eller træne, så er denne gave ideel for ham.

Den er både praktisk med sin lille størrelse og er nem at have med idet der er en klips bagpå. Så er den heller ikke så dyr, som de andre iPods.

IPoden fås i mange farver, og koster kun 389,- på Appels egen hjemmeside lige her. Der er 2 GB plads på den, hvilket er nok til en masse gode sange.

Gå til tilbud på julegaver

 

 

 

Hørebøffer:

Hørebøffer som julegave

Kan din kæreste eller søn godt lide at spille, især med høj lyd?

Så giv ham et lækker headset, hvor du slipper for at høre på alt larmen samtidig med at han får maksimal udbytte af effekterne.

Creative Sound Blaster Tactic3D Rage USB Gaming Headset er et lækkert headset med indbygget mikrofon, så han kan kommunikere med hans medspillere. De tilsluttes via kabel og har 7.1 surroundkanal.

Headsettet kan købes her til 579,-

Gå til tilbud på julegaver

 

 

 

Spil:

PC spil som julegaveDu kan glæde ham med et fedt spil til spillekonsollen eller computeren. De fleste drenge elsker og spille, og ikke mindst at få nye spil at udforske.

De mest populære spil såsom Call of Duty, Diablo III, Battlefield, Halo, Fifa og World of Warcraft kan alle købes online nemt og ofte billigere end i butikkerne.

Der findes mange hjemmesider, der sælger alle slags spil både til computer, PlayStation og Xbox. BilligeSpil sælger mange spil, og en del på tilbud.

Gå til tilbud på julegaver

 

 

 

Tøj:

Drenge vil måske ikke have tøj julegaver, men det vil voksne

Mænd kan aldrig have for mange underbukser eller strømper – så hvorfor ikke forkæle ham med noget af en lækker kvalitet?

På hjemmesiden intimo kan du købe lækre underbukser i god kvalitet og mærker. De sælger bl.a. Armani, Calvin Klein, Samsø Samsø, Bjørn Borg og Tiger of Sweden. En gave han helt sikkert vil kunne bruge og blive glad for.

På samme side sælges der også stømper – både i dæmpet, neutrale farver og strømper med striber og en masse farve og fokus.

Gå til tilbud på julegaver