gaver til hendegaver til hende

Julegaver

Når julen nærmer sig, er der mange julegaver at købe, men julegaven til hende er altid svær. Få her hjælp til at finde den helt rigtige julegave til hende.

 

Sex and the city:

Sex and the city box set, gaver til hende, gaveideer, julegaveDe fleste piger er vildt pjattede med tøseserien Sex and the city, så hvorfor ikke give hende den i julegave?

Den verdenskendte serie udspiller sig i New York, og det er enhver piges drøm, at leve som bare én af kvinderne i serien. Du er sikkert blevet lokket til at se et afsnit eller to af serien.

Boksen kan købes i de fleste elektronik-butikker, ellers kan den købes online. Hvis du vil gå all-in, kan du samtidig købe de to Sex and the city film – så bliver hun ellevild.

tilbud

 

 

 

Fart og adrenalin:

ferrari f430, julegave, gaver til hende, gaveideerHvis hun er mere til fart og fede biler, kunne det være en genial idé at give hende en tur i en Ferrari F430.

Du har ganske vist ikke selv en, men på Oplevelsesgaver kan du købe oplevelsen, hvor man kan prøve at være passager i en Ferrari.

Med denne gave, vil hun glæde sig som et lille barn, til at prøve den hurtige bil. Og selvfølgelig vil det også give nogle gode point til dig.

tilbud

 

 

 

Zumba:

julegave, gaver til hende, gaveideer, zumba, fitnessEr hun til dans og sjov, hvor man kommer til at svede og i godt humør? Så skulle du måske overveje at give hende et Zumba sæt.

Med dette kan hun give den gas derhjemme foran fjernsynet, hvor hun kan træne uden at tænke på andre folk.

På denne måde vil hun både blive fit og glad – en win win for både dig og hende.

tilbud

 

 

 

Sexet undertøj:

julegaver, gaver til hende, gaveideer, sexet undertøj, lingeriDu kunne også give hende noget frækt og lækkert undertøj. For hvis der er noget kvinder elsker, så er det nyt og lækkert lingeri – og så får du måske også noget lækkert at kigge på.

Du kan smugkigge hendes størrelse til undertøjet, og derved være næsten sikker på, at det vil passe. Dernæst er det bare at finde det rigtige.

Der findes mange undertøjsbutikker – både ved strøget og online. Sættet til højre er fra AC Lingeri, der har en sektion til sexet lingeri.

tilbud

 

 

 

For andre gode julegave idéer, kan du kigge her.