Gavekort

Giv et gavekort som gave

Kun fantasien sætter grænser for hvad dit gavekort skal indeholde

Et gavekort er en god gave til ham, da det åbner mange muligheder for at han kan få, lige dét han vil have. Du kan give kæresten et en biograftur eller et weekendophold – så har man muligheden for at bruge det, når man har lyst.

Gavekortet er også en mulighed, hvis du er usikker på, hvad han ønsker sig – med sådan et rammer du aldrig helt ved siden af. Et gavekort kan også være godt som en mindre personlig gave til eksempelvis en konfirmand, mulighederne er mange!

Julegaver_703702a

Alle mænd har en indre drengerøv, der elsker spil og action. Så hvorfor ikke glæde ham med et gavekort til en spilbutik eller til at køre go-kart el. lignende?

Gå til tilbud på gavekort

 

 

 

Der findes et uendelig udvalg af diverse spil, og som kvinde kan det godt være svært at finde rundt i spiljunglen.

Hvis du helst vil undgå at købe et spil, som er forældet eller ikke lige falder i hans smag, så er et gavekort på sin plads. Der er oftest mulighed for at købe dette i butikkerne.

Har han flere gange nævnt en butik, der har de fedeste spil, så tag derned og køb et gavekort. Et alternativ kan være siden Gavekortet.dk, der tilbyder en lang række gaver du kan købe på deres hjemmeside – derved slipper du for at ræse rundt efter butikkerne.

Er gavekortet til manden eller kæresten, kan du lave små kuponer, han kan inkassere når han har lyst. Disse kuponer kunne indeholde små gerninger, han selv vil slippe for eller sjove, frække tilbud.

Nogle eksempler kunne være ‘Jeg vil gøre rent/tage opvasken’ eller ‘en fræk aftale med dig’. Kun fantasien sætter grænser for, hvad gaven kunne indeholde af kuponer.

Andre idéer til gavekort:

itunes_gavekort_02_imageCopy_98812bd2_crop_98d7d559

  • iTunes – til musik og film.
  • Tøjbutikker.
  • Sportudstyr – hjælp ham til at blive top-tunet til hans hobby.
  • Abonnement til mandeblade – mænd elsker biler og damer, så giv ham et gavekort til M! eller VMax.
  • Gavekort til fede gadgets – giv ham muligheden for at optimere sin mobil eller computer!
  • Gavekort til matas – ja, mænd vil også godt dufte lækkert.

 

Gå til tilbud på gavekort