Firmagaver

Her finder du ideer til dine næste firmagaver som jeg næsten kan garantere dig for du aldrig har hørt om

Er du løbet ind i en situation, hvor du ikke ved hvad du skal give til din kollega i gave? Så er du kommet til det rette sted.

Du får her et bredt udvalg af gaveideer til dine næste firmagaver. Du vil finde alt lige fra ekstreme oplevelser, som dig og firmaet kan have det sjovt med i fællesskab, til de mere personlige gaver til ham.

 

Water blop

overvej om ikke water blop skal indgå som en af dine næste firmagaver

Lad os starte i det spændende og ekstreme. Har du nogensinde hørt om udtrykket “water blob”?

Hvis ikke kan jeg fortælle dig, at det er hylende morsomt. Det går ud på, at dig eller en fra dit firma sætter sig helt ud i enden på en kæmpe oppustet ballon.

 

 

giv water blop som en af dine næste firmagaver

Tryk her for at høre nærmere eller bestil en Water Blop

Den anden person står på et stillads og hopper ned på den anden ende af ballonen, som ses på billedet. Som du måske har gættet ryger denne person højt op i luften og lander i vandet. Hvilken mand/modig pige ville ikke syntes det var sjovt?

Water blop bliver stillet op til Skanderborg festival ved kærligheden, hvor der vil blive rig mulighed for at afprøve denne Amerikanske opfindelse, som nu også finder sted i Danmark.

 

Her kan du se en video af water blop i aktion. Videoen er optaget af nogle af mine venner, som afprøvede fænomenet ved Knudsø i Ry:

Tryk her for at høre nærmere eller bestil en Water Blop