Fars dag

Geniale gaveidéer til fars dag!

Som du nok allerede ved, er det tradition at give en gave på fars dag, der kommer d. 5 juni hvert år. Da det kun er dig, der kender din far, vil jeg komme med forskellige idéer til hvad du kan give på fars dag.

 

Film

Fars dag gave DVD film, action gaveidéerKan din far godt lide film, så kig med her! En DVD-afspiller er efterhånden fast inventar i hjemmet, så hvorfor ikke give ham noget god underholdning som Klovn serien eller en god gammel kending som Matador til fars dag?

Det kan også være, at din far er helt vild med action, og så ville det da være fedt at give ham et par actionfilm, med hans yndling(s)-actionhelte.

Hvis du kigger rundt på nettet, vil du nemt kunne finde et ocean af udvalg og ikke mindst en masse tilbud på en masse gode film!

Gå til fars dag tilbud

 

 

 

Fars dag gave hudpleje mænd gaveideerSelvforkælelse

Er din far mere buisiess-typen, der går op i sit udseende? Så giv ham en en god aftershave eller creme. Måske endda hans yndlingsparfume? Det vil være en essentiel fars dag gave.

Det er blevet mere ‘okay’ for mænd at bruge produkter til kroppen, så måske han trænger til en god omgang forkælelse.

Du kunne lave din egen gaveæske med en god bodylotion, aftershave og barberskum – det vil han med garanti blive glad for!

Gå til fars dag tilbud

 

 

 

Gadgets

Fars dag gave gadgets gaveideerHvis din far er med på den moderne teknologi-bølge, så kunne du glæde ham ved at give noget fedt tilbehør.

Det kunne være til hans telefon, iPad, computer eller måske hans GPS. Listen er lang, og det er kun fantasien der sætter grænser. Skal det være en sjov gave, eller noget mere seriøst?

Du kan også go all the way, og købe en sjov badekåbe, eller andre fede ting til hjemmet. Tjek eventuelt denne side ud!

Du kunne eventuelt også forkæle dit far med et nyt slips, et godt måltid mad på en god restaurant eller en god bog. Det handler bare om, at lægge hovedet i blød.

Gå til fars dag tilbud

 

 

 

Hvis du mangler flere gode idéer, så kan du finde flere her.